Solcelleanlæg

Vi leverer og monterer solcelleanlæg til virksomheder og private.

Se priser under fanebladet aktuelle tilbud

Vi har nu lavet en storkøbsaftale med vores leverandør som gør at vi kan tilbyde solceller til en meget fordelagtig pris. Leveringstiden er ligeledes reduceret til ca. 3 uger fra bestilling Et solcelleanlæg skal også være pænt, så vi leverer solpaneler, beslag og andre synlige dele i sort, så det passer godt til alle slags tage.

Vi monterer disse anlæg på alle slags tagbelægninger og i alle højder.Ønsker man at få anlægget sænket ned i taget, i stedet for at montere det ovenpå, er det også noget vi udfører. Vi leverer Invertere fra Danfoss og Solutronic. Der er modeller som både kan monteres indenfor og udenfor. Disse Invertere er nogle af de bedste på markedet, og de udnytter den producerede strøm optimalt.

Tilslutning og tilmelding af anlægget sker igennem vores KSO-certificerede elektriker og samarbejdspartner Hentze Elektric. KSO-certificeringen (kvalitetssikringsordningen) betyder at man har været på, og bestået, kursus på teknologisk institut for montering af disse anlæg.

Hvis jeres nuværende tag er i ringe stand, er det en god ide at skifte tagbeklædningen, inden opsætning af solpanelerne, så de ikke skal demonteres ved senere udskiftning af taget. Tilbud på udskiftning af taget kan også indhentes hos os, hvis ønsket.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.