Anlægsgartner for hele Nordsjælland

Vi lægger græsplæner, beplantning eller en hel have - fra Holte til Værløse.

Hos Aktivbyg og Anlæg sætter vi en ære i det gode håndværk. Vi har mere end 20 års erfaring med anlægsgartneri og brolægning, så uanset hvad du går og drømmer om til haven, kan vi levere det.
Vi dækker hele hovedstadsområdet og Nordsjælland, så hvorvel du befinder dig i Allerød, Birkerød, Hillerød eller andetsteds, er vi klar til levere hurtig og professionel service.

Få styr på hele haveanlægget

En moderne have består af mange elementer, og frem for at skulle kæmpe med flere leverandører og forskellige håndværkere får du hos Aktivbyg og Anlæg hele pakken. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Anlægning af græsplæner. Græsplænen er mange haveanlægs vigtigste del, og vi sørger for, at din plæne ligger jævnt og pænt.
  • Træer, buske, hække og blomsterbede. Vi kan levere alle former for beplantning og har et tæt samarbejde med planteskoler, så du altid får de sundeste planter, der passer bedst til klimaet.
  • Belægning til haven eller terrassen. Udover anlægsgartnere har vi også uddannede brolæggere hos Aktivbyg og Anlæg. Du kan derfor få beton- eller stenelementer af den højeste kvalitet, der matcher det æstetiske udtryk i din have.

Vi er klar på alle typer jobs, både store og små. Så uanset om der skal anlægges en have fra bunden, eller f.eks. blot skal opsættes et raftehegn, er vi klar med hurtige service og et professionelt stykke håndværk.

Vi varetager opgaver i alle størrelser

I tidens løb har vi udført anlægsgartneri for både enkeltpersoner, private virksomheder og offentlige institutioner. Intet job er hverken for stort eller småt, og vi stiller med glæde vores ekspertise og erfaring til rådighed for dit haveprojekt i Allerød, Birkerød og Hillerød, eller hvor end du befinder dig i det nordsjællandske.
Vi udfører anlægsarbejde året rundt, og du er altid velkommen til at aftale en senere tid, hvis klimaet i øjeblikket ikke egner sig til beplantning eller anlæggelse af græsplæne m.m.

Anlægsgartner og brolægger med sans for detaljen

Ikke to haveanlæg er ens, og vi ved at erfaring, at en have i Allerød kan se helt anderledes ud end en have i Birkerød. Derfor arbejder vi altid tæt med dig som kunde, så vores arbejde er i tråd med dine visioner. Her er ingen kedelige standardløsninger.
Da vi over tiden har fået opbygget et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, kan du være sikre på, at vi kun anvender de bedste materialer til dit haveanlæg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.