Anlægsgartner & Brolægger

Vi lægger græsplaner, beplantning eller en hel have - fra Holte til Værløse.

Hos Aktivbyg og Anlæg har vi mere end 20 års erfaring med anlægsarbejde. Derfor kan du som kunde hos os også roligt forvente at få et både professionelt og gennemført resultat.

Vi gør meget ud af at sikre det gode samarbejde med den enkelte kunde. Det betyder, at vi i fællesskab når frem til den absolut mest hensigtsmæssige løsning i det specifikke tilfælde. Vi arbejder derfor heller ikke med standardløsninger, men skræddersyr dem derimod altid. Løsningen kan være et fuld haveanlæg, anlæg af græsplane, beplantning eller noget hel tredje.

Vi har et tæt samarbejde med både fliseleverandører, planteskole og havearkitekter, og det er med til at sikre dig det gode resultat. Vi kan klare alt lige fra etablering af bede og anlægning af terrasse til beplantning og beskæring, så hvad end dit projekt måtte bestå i, kan vi være behjælpelige.

Du kan kontakte os både som privatperson og på vegne af eksempelvis kommuner, virksomheder eller boligselskaber. Intet projekt er hverken for stort eller for småt for os, og vi både anlægger og vedligeholder hele året rundt.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.