Køkken

Køkkenet er en utroligt vigtig del af ens hjem. Udover at man bruger mange timer hver uge der på at lave mad, er det ofte også familiens samlingspunkt og derfor er det også væsentligt, at det er, lige som det skal være.

Et køkken som passer til ens behov, kan gøre dagligdagen meget nemmere og mindre stresset. Med gode opbevaringsløsninger bruger man ikke unødigt meget tid på at finde de rigtige redskaber – det sparer tid og frustrationer. Så uanset om man er til et åbent køkkenalrum, minimalisme eller et samtalekøkken med kogeø, så er det noget Aktivbyg Tømrer kan levere og montere – både til private, boligselskaber og virksomheder. Vi kan stå for hele processen inkl. levering af køkkenet, men vi kan også montere et køkken som er købt et andet sted.

Toemrerbaggrund

Et køkken igennem Aktivbyg – fra start til slut

At få et nyt køkken er en stor beslutning, og det afføder en lang række spørgsmål og overvejelser som Aktivbyg kan hjælpe med at få styr på, da vi har mange års erfaring med montering af alle typer køkkener.

Vores bygningskonstruktør kommer gerne ud, til et uforpligtende møde og rådgiver om hele processen. Med mere end 20 års erfaring i branchen ved vi efterhånden en del om det, vi laver. Derfor kan vi yde grundig rådgivning hele vejen igennem processen med at få nyt køkken. Er der eksempelvis brug for fagekspertise i forhold til materialevalg eller indretning, deler vi hellere end gerne ud af vores viden.

Aktivbyg får større rabatter hos de forskellige køkkenfirmaer end private kan opnå, og denne rabat vil vi gerne dele med vores kunder.

Når I har valgt den køkken som passer til jer, vil vi levere og montere, inkl. styring af elektriker, vvs, murer og maler, som der ofte er brug for når man skal have nyt køkken.

Køkkener til boligselskaber og erhverv

Aktivbyg & Anlæg ApS kan også stå for montering af køkkener til boligselskaber, hvor der skal monteres flere køkkener af samme model. Også her vil vi gerne komme ud til jer for at tale om mulighederne.

Vi kan også levere og montere køkkener til arbejdspladsen. Et køkken på en arbejdsplads skal inddeles på andet vis end når vi taler om et køkken i et privathjem – der er mange flere brugere, mens indholdet i skabene er markant anderledes. Desuden kan der være specifikke ønsker ift. montering.

Blueprint 1
Køkken

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Man kan ikke komme uden om, at køkkenet er et af de dyrere rum i huset at indrette. Derfor skal det også gerne gøres ordentligt i første omgang, således køkkenet kan være til både glæde og gavn i lang tid frem. Du kan være ganske sikker på, at du får en langtidsholdbar løsning, når du vælger os til at lave dit nye køkken for dig. Desuden kan vi som nævnt tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, tager vi gerne på hjemmebesøg og tager en snak om muligheder, ønsker og behov. På den måde kan vi give et reelt bud på, hvad dit nye køkken vil koste.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.