Anlægsgartner med stor erfaring med beplantning

Kampestensmur i bed

Går du og drømmer om en have fyldt med beplantning? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Aktivbyg Anlægsgartner står vi altid klar til at friske haven op i Lyngby og Virum, og vi har mere end 20 års erfaring med al slags anlægsgartneri.

Med de rette buske og blomster kan selv den kedeligste plæne forvandles til en smuk og levende have. Som en erfaren anlægsgartner sikrer vi dig det bedste resultat hver gang, så din have snart vil emme af liv.

Hjælp til al slags beplantning i Lyngby og Virum

Ingen have er for stor eller lille til vores anlægsgartnere. Om du vil plante blomsterbede i haven eller skal anlægge en ny hæk på din grund, så har vi redskaberne til at finde den optimale løsning. Vi arbejder både med privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

Blomster i bedet. Hække i parken. Træer på græsplænen. Vi har hos Aktivbyg og Anlæg erfaring med al slags beplantning og er altid friske på nye og spændende udfordringer.

Som en lokal anlægsgartner med en stor nordsjællandsk kundekreds, kender vi de unikke forhold i hver enkelt kommune, og vi har overblik over reglerne for beplantning i forhold til den gældende lokalplan i Lyngby, Virum og andre områder.

Pergola og skiferfliser
Beplantning

Få drømmehaven til en god pris

Beplantningen sker altid i sammenspil med dine visioner og drømmer, som vi realiserer med vores erfaring. Vi kan hjælpe med hele processen omkring haven og ikke kun beplantning. På den måde sikres du et smukt og ensrettet resultat.

Den rette beplantning kan være et mål i sig selv eller blot det først skridt på vejen mod den komplette drømmehave. Med en jævn og sund græsplæne og flotte ornamenterede fliser kan din beplantning for alvor komme til ret, og vi kan hjælpe med alle former for anlægsgartneri i Lyngby og Virum.

Når vi planter buske, hække og træer, kan du forvente følgende:

  • Fokus på optimal levetid og bedste vækstbetingelser for dine planter
  • Beplantning efter dine ønsker – vild vegetation eller ordnede bede? Du bestemmer
  • Samtænkning mellem havens øvrige elementer, så din beplantning for alvor kan komme til sin ret. Vi trækker på al vores erfaring, når vi planter for dig

Vi har et stort netværk af leverandører og anvender derfor altid prisvenlige materialer af høj kvalitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.