Beplantning

Hos Aktivbyg og Anlæg varetager vi en lang række opgaver inden for anlægsgartneri. Det gælder eksempelvis beplantning af alt lige fra buske og blomster til træer. Vi kan klare det hele, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i beplantning.

Ved at få professionelle til at klare beplantningen for dig, kan du få lige akkurat den have, du altid har drømt om. Dermed kan du nyde din have endnu mere, og det er naturligvis ønskværdigt.

Hvor det kan være svært selv at vide, hvordan man skal gribe beplantningen i haven an, kan du være sikker på, at vi har fuldkommen styr på det, vi laver. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, så vi ved efterhånden en ting eller to om, hvordan man beplanter mest hensigtsmæssigt.

Vi varetager opgaver i alle størrelser

Hvad end du søger som privatperson eller på vegne af eksempelvis en kommune eller virksomhed, kan vi være behjælpelige med dit projekt. Vi varetager ganske enkelt opgaver i alverdens forskellige størrelser, og der er således aldrig et projekt, der er hverken for stort eller for småt for os.
Uanset om du har brug for hjælp til at beplante et enkelt bed, eller det er en hel park, der skal beplantes, kan vi klare det.

Skræddersyede pakkeløsninger til din have

Er du ikke blot interesseret i beplantning, men derimod i en omfattende omlægning af din have? Så kan vi også være behjælpelige med eksempelvis anlægning af græsplæne og etablering af bede. Ligeledes kan vi opsætte hegn og bygge terrassen for dig. Ønsker du dig en helt ny have, kan vi altså sørge for, at den bliver, lige som du gerne vil have den.
Ved at overlade beplantningen til os kan du vide dig sikker på, at beplantningen sker absolut mest hensigtsmæssigt. Vi har et gennemgribende kendskab til diverse former for flora, og det kan komme dig til gode. Det betyder nemlig, at vi kan beplante, som det giver mening i netop din haves tilfælde og i forhold til dine ønsker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.