Lad en professionel anlægsgartner stå for dit haveanlæg

Dsc 0162

En have behøver ikke blot at være en græsplæne og en lille flisebelagt terrasse. Får du os fra Aktivbyg Anlægsgartner til at stå for dit haveanlæg i Holte eller Vedbæk, er mulighederne næsten uanede.

Vi har over 20 års erfaring med anlægsgartneri over hele Nordsjælland og i hovedstadsområdet, og vi kan udføre ethvert job i forbindelse med haveanlæg. Vi kan f.eks. stå for beplantning, opsættelse af hegn og brolægning af terrassen, så hele haveanlægget bliver designet i tråd med dine drømme og visioner.

Haveanlæg, der pryder hele Nordsjælland

En lækker have med alt, hvad det indebærer, kan danne ramme om rigtigt mange gode og hyggelige stunder året rundt. Men en ting er at se haven for sig – noget andet er at få den anlagt optimalt. Beplantningen skal være smuk og have de optimale vækstbetingelser. Hegnene skal være holdbare og korrekt konstruerede. Og græsplænen skal ligge jævnt og have den rette længde.

Det er her Aktivbyg & Anlæg som en erfaren anlægsgartner kommer ind i billedet. Vi har hjulpet haveejere og virksomheder over hele Nordsjælland med at få realiseret deres drømme haveanlæg.

Når du engagerer Aktivbyg & Anlæg til dit haveanlæg i Vedbæk, Værløse eller Holte, kan du forvente følgende, uanset hvilken opgave du skal have udført:

  • Specialiseret kvalitetsarbejde. Vi sætter en ære i det veludførte arbejde og sørger altid for, at vores medarbejdere er opdaterede med den seneste viden
  • Vejledning og inddragelse. Det er os, der udfører arbejdet, men haveanlægget er dit. Derfor bestræber vi os altid på, at det endelige resultat matcher dine forventninger i så høj grad som muligt. Har du brug for råd eller vejledning, står vi også gerne behjælpelige

Komplette haveanlæg. I et moderne haveanlæg indgår mange elementer som bed, træer, buske, hegn og stier. Vi tænker altid i det hele billede, når vi anlægger din have, så de enkelte elementer komplimenterer hinanden på bedste vis

Anlægsgartner
Haveanlaeg 1

Ingen haveanlæg er ens

I tidens løb har vi hos Aktivbyg & Anlæg stået for anlæggelsen af mange haver, og ikke to opgaver har nogensinde været helt ens. Derfor står vi altid klar med et personligt tilbud til dit haveanlæg i Holte, Vedbæk eller Værløse.

Hvad enten du vil have et romantisk haveanlæg med smalle stier og høje planter, eller foretrækker et simpelt udtryk med lige linje og en afdæmpet flora, kan vi helt sikkert i fællesskab komme frem til et haveanlæg, der vil vække glæde mange år frem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.