Haveanlæg

beplantning

Vil du gerne endelig få den have, du altid har drømt om? Så bør du overveje at overlade haveanlægningen til os hos Aktivbyg & Anlæg. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi kan derfor helt sikkert også være behjælpelige med lige netop dit projekt.

Vi varetager opgaver i alle størrelser og for privatpersoner såvel som for virksomheder og kommuner. Hvad end dit projekt består i, må du derfor endelig heller ikke tøve med at kontakte os. Vi er bundprofessionelle, og vi kan derfor også komme godt i hus med netop dit haveprojekt.

Græsplæne, beplantning og hegn

Hos Aktivbyg & Anlæg kan vi klare en lang række opgaver inden for haveanlæg. Vi kan blandt andet være behjælpelige med at anlægge en smuk og jævn græsplæne. Derudover varetager vi gerne beplantningen og beskæringen for dig. Er der brug for hegn eller stakit omkring haven, klarer vi også dette.Dertil kommer, at vi kan anlægge og bygge din nye terrasse for dig. Vi arbejder med alt fra træ og fliser til natursten og granit, så hvad end du har i tankerne, kan vi komme frem til en god løsning. Ydermere kan vi anlægge diverse bede for dig, hvis du er interesseret i dette. Kort sagt kan vi sikre dig, at du får en have, som til perfektion matcher dine specifikke ønsker og behov.
græsplaner

Få en skræddersyet løsning hos Aktivbyg & Anlæg

Vi spiser dig aldrig af med en standardiseret løsning, men skræddersyr derimod løsningen til den enkelte situation og den enkelte kunde. Dermed kan du være ganske sikker på, at din have bliver, lige akkurat som du gerne vil have den.

Vi går til hver eneste opgave med et helt blankt lærred, og vi sørger altid for at have dine ønsker, tanker og idéer for øje. På den måde kommer vi i fællesskab frem til den haveløsning, som giver allermest mening i dit specifikke tilfælde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.