Carporte og Garager

Ønsker man den åbne prisvenlige carport med eller uden redskabsrum, eller den dyrere lukkede garage med elektrisk rulleport, så kan Aktivbyg udføre begge dele, og være behjælpelig med ansøgning til kommunen, da det ofte kræves ved denne type byggearbejder

Aktivbyg har stor erfaring, med etablering af alle typer carporte og garager, i både træ og stål, og de udføres med og uden fundamenter, da vi har vores egen jord-/beton-/kloak afdeling

Vores bygningskonstruktør kommer gerne ud, til et uforpligtende møde og rådgiver om hele processen
Aktivbyg designer gerne specialcarporte og garager på forespørgsel

Skal der bygges udestue eller carport, er vi de rette til at klare opgaven for dig. Vi har over 20 års erfaring i tømrerbranchen, og du kan derfor også roligt regne med at få et professionelt og gennemført resultat, når du vælger os til at bygge din nye carport eller udestue for dig.

Dsc 0080

Få endnu mere ud af dit hus med en udestue

Der er masser af gode grunde til at bygge en udestue. På den måde kan du nemlig få endnu mere ud af din bolig, og du kan forlænge ”udesæsonen” væsentligt. Hos Aktivbyg Tømrer kan vi bygge din nye udestue for dig, uanset hvilke ønsker du måtte have til størrelse, materialer og udformning.

Du kan roligt regne med, at vi er med dig hele vejen igennem processen, så vi kommer allerbedst i mål. Vi yder kyndig vejledning fra start til slut, og vi sørger for samtlige dele af opførelsen, således at du blot kan læne dig tilbage og vente på, at din nye udestue bliver klar.

En carport efter dit hoved

Vi kan naturligvis også bygge din nye carport for dig, hvis det er en sådan, der mangler til at sætte prikken over i’et på din bolig. Også her kan du forvente, at vi udfører et gennemført og professionelt stykke arbejde, så din carport vil være til glæde og gavn i lang tid frem. Vi tilpasser den efter netop dine ønsker, behov og krav.

Dsc 0136
Dsc 0026

En skræddersyet løsning uanset størrelse

Vi udfører arbejde for private såvel som for eksempelvis kommuner, boligselskaber og virksomheder. Uanset opgavens omfang, kan vi klare den, og du kan være sikker på, at der aldrig er nogen standardløsninger hos os. Vi skræddersyr carporten eller udestuen til at matche dine forventninger til perfektion.
Vil du høre mere om dine muligheder eller vende et projekt med os? Så må du hellere end gerne kontakte os. Efter at have hørt lidt om dit projekt, kan vi desuden komme med et ganske uforpligtende tilbud på din nye udestue eller carport.

Hegn og skure

Alle former for hegn og skure udføres, og vi leverer gerne uforpligtende prøver på de forskellige typer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.