Døre og vinduer

Der er mange overvejelser at gøre, når man skal have nye døre og vinduer. Oftest hænger disse overvejelser sammen med grunden til at man overvejer at få nye vinduer.

Din bolig kan fx gøres endnu flottere, eller få et helt nyt udseende, ved udskiftning af vinduer og døre. Her har formen selvfølgelig meget at sige, men hvilket materiale man vælger har også stor betydning for helhedsbilledet.

Materialer har desuden også flere andre egenskaber og evt. fordele. Nogle er fx mere vedligeholdelsfrit end andre – noget der kan spare tid og penge i det lange løb. Til sidst skal der også tages stilling til hvilken type ruder der skal sættes ind – hvor energivenlige skal de være? Ønsker I bioventiler?

Uanset om du bor i Hillerød eller Holte, i Virum eller Vedbæk, så kan Aktivbyg Tømrer hjælpe. Læs herunder mere om hvordan eller kontakt os med det samme.

Du kan også se mere om de vinduer og dører vi oftest installerer, fra KpK Døre og Vinduer. Vi står på deres hjemmeside som montør, og i kan finde inspiration og se deres nyeste produkter her.

https://www.kpk-vinduer.dk

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i alle andre gængse vinduesmærker.

Dsc 0096

Gør din bolig endnu flottere med nye vinduer og døre

Ønsker du at gøre din bolig endnu smukkere, kan du nemt gøre det ved hjælp af nye vinduer og døre. Disse spiller en enorm rolle, i forhold til hvordan huset tager sig ud, og du kan derfor også relativt nemt ændre boligens udtryk ved at skifte vinduerne og dørene ud.

Du kan finde vinduer og døre i mange forskellige design, og vi arbejder med døre og vinduer fra alverdens forskellige mærker og i vidt forskellige materialer. Vi kan derfor helt sikkert også få din bolig til at stå endnu skarpere ved hjælp af nye vinduer og døre.

Professionel renovering af eksisterende vinduer

Udover at vi kan tilbyde at sætte nye vinduer i dit hus, kan vi også renovere eksisterende vinduer. Det kan eksempelvis være relevant, hvis vinduerne er af ældre dato og derfor ikke er nær så energivenlige, som de kunne være. Har vinduerne et helt særligt udseende, hvorfor du helst ikke vil skifte dem ud med nye, kan vi tilbyde at optimere og renovere dem, så de i højere grad møder dine behov og krav. Kontakt os blot for at høre mere om mulighederne i dit specifikke tilfælde.

Vinduer og døre
Tilbygning e1505402357587

Hos Aktivbyg og Anlæg får du en skræddersyet løsning

Her hos Aktivbyg og Anlæg arbejder vi ganske enkelt ikke med standardløsninger. Vi skræddersyr altid løsningen specifikt til dig. På den måde bliver opgaven løst, lige akkurat som du gerne vil have det. Også når det kommer til nye vinduer og døre, kan du derfor forvente, at projektet bliver tilrettelagt til at matche netop dine ønsker.

Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på arbejde på vinduer og døre, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du vil optimere din bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.