Tilbygninger

Vi udfører nøglefærdige tilbygninger i alle materialer, former og størrelser.

Vores bygningskonstruktør kommer gerne på et uforpligtende besøg, og rådgiver om byggetekniske løsninger, og hvad der er muligt at realisere inden for det budget som er til rådighed.

Når man skal have lavet en tilbygning, er der som regel brug for alle de forskellige håndværksfag, og det kan være stressende og uoverskueligt, for en udenforstående person, at skulle styre alle håndværkerne.

Hos Aktivbyg laver vi derfor tilbygninger, hvor kunden kun har vores bygningskonstruktør som kontaktperson, og han tager sig af alle håndværkerne, og sørger for at projektet bliver udført jf. kundens ønsker og materialevalg.

Tømrer

Er du interesseret i at få bygget til en eksisterende bygning? Så er Aktivbyg Tømrer de rette til at klare opgaven for dig. Vi kan klare tilbygninger i alle størrelser, og med mere end 20 års erfaring i branchen kan du helt roligt overlade byggeprojektet til os.

Overlad trygt din tilbygning til os

Når du lader os om at stå for din tilbygning, varetager vi hele projektet for dig. Vi sikrer koordinering imellem de forskellige faggrupper, der er inde over, og du skal derfor blot være klar til at modtage nøglerne, når vi er nået i mål med projektet.

Ved at overlade hele projektet til os, kan du vide dig sikker på, at du får et godt og gennemført resultat, og du behøver ikke at bekymre dig om, om alting nu også forløber som planlagt. Vi holder styr på det hele for dig og sikrer, at vi kommer godt i hus med tilbygningen. Du skal altså blot lade os vide, hvad du gerne vil have, og derefter vente på, at din nye tilbygning bliver færdig. 

Udestue e1505402559133
Dsc 0088

En skræddersyet løsning specifikt til dig

Hos Aktivbyg & Anlæg arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi tilpasser ganske enkelt altid løsningen specifikt til den enkelte kunde og det enkelte projekt. Når vi skal bygge din nye tilbygning, kan du derfor også roligt regne med, at vi går til projektet med åbenhed over for dine idéer, behov og tanker.

Vi vejleder naturligvis og deler hellere end gerne ud af vores fagekspertise, men der er ikke noget, der er givet på forhånd. Vi tilpasser tilbygningen, lige akkurat som du gerne vil have den, uanset tilbygningens størrelse og karakter.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder eller at få et uforpligtende tilbud, må du hellere end gerne kontakte os. Så tager vi en snak om din nye drømmetilbygning og finder i fællesskab frem til den absolut bedste løsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.