Gulve

Går man rundt med tanker, om at få et nyt trægulv, er der rigtig mange muligheder, og det kan være svært at overskue hvilket trægulv man skal vælge, og man bør derfor tage højde for følgende:

Hvilken træsort skal det være.?  Nogle træsorter er meget dyre, men stærke i forhold til andre.
Hvilken slidstyrke skal gulvet have? Hvis man for eksempel har hunde bør høj slidstyrke vælges.
Skal gulvet plejes.? Nogle gulve kræver meget pleje og vask, imens andre bare kan støvsuges.
Har man gulvvarme eller ønsker man at få det.? Så skal der vælges et gulv som er egnet til varmen.

Vores bygningskonstruktør kommer gerne ud, til et uforpligtende møde og rådgiver om hele processen, og hjælper med af finde det helt rigtige gulv og leverer efterfølgende gulvprøver af de valgte gulve

Uanset hvilket gulv man ønsker, og om det er med eller uden varme, kan Aktivbyg hjælpe med professionel vejledning og udførelse af arbejdet, så man får det bedst tænkelige gulv, der passer præcist til det behov man har.

 

Er der brug for nye gulve eller lofter, er du kommet til det rette sted. Hos Aktivbyg Tømrer har vi over 20 års erfaring inden for tømrerarbejde, og du kan derfor også roligt overlade både gulve og lofter til os.

Vinduer og dører 1

Professionel rådgivning – hele vejen igennem

Vi vil altid gerne levere et gennemført og godt resultat. Derfor yder vi også grundig vejledning fra start til slut, når der skal gulvmonteres nye lofter eller gulve. Er du eksempelvis i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge, eller hvilken type gulv eller loft der er mest ideel, skal vi hellere end gerne komme med vores professionelle input til det.
Vi imødekommer naturligvis dine behov, krav og ønsker, men samtidig vil vi meget gerne give vores besyv med, så resultatet sidder lige i skabet. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med dine nye gulve eller lofter, og derfor kan du også roligt regne med os hele vejen igennem processen.

Skræddersyede løsninger i alle størrelser

Hos Aktivbyg & Anlæg arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi tilpasser derimod altid løsningen til den specifikke opgave, således at vi kommer absolut bedst i mål. Uanset omfanget af din opgave kan du derfor også regne med at få en skræddersyet og nøje tilpasset løsning hos os.
Vi klarer både små og store projekter, så uanset om du skal have lagt nyt gulv i en mindre gang, eller et helt lejlighedskompleks skal have nye lofter, er vi de rette. Vi udfører tømrerarbejde for private såvel som for eksempelvis kommuner og boligselskaber.

Vinduer og døre
Tilbygning e1505402357587

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at få et ganske uforpligtende tilbud på nye lofter eller gulve? Så må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Når vi har hørt lidt mere om dine tanker, ønsker og opgavens omfang, kan vi komme med et bud på, hvad det vil komme til at koste. Vi samarbejder med en lang række forskellige leverandører, så vi kan uden tvivl også finde de helt perfekte nye gulve eller lofter i dit specifikke tilfælde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.