Anlægsgartner Aktivbyg & Anlæg opsætter raftehegn af høj kvalitet

Vedligeholdelsesfrit hegn

Har du brug for lidt mere privatliv i haven, men orker du ikke at klippe hæk i tide og utide? Så kan et raftehegn være en god løsning. Raftehegnet har et smukt og naturligt udseende og gør, at din have virker mindre indelukket end med et normalt hegn.

Særligt i byer langs Øresund som Klampenborg, Hellerup og Rungsted kyst giver et raftehegn god mening, da det giver læ mod pålandsvinden og passer til den naturlige, grønne stil i området.

Aktivbyg Anlægsgartner har vi mere end 20 års erfaring med anlægsgartneri, og vi gør en dyd ud af at sætte raftehegn op på kort tid, der kan holde mange år frem.

Raftehegn til alle slags haver

En rafte er en tynd og lige træstamme, der har været brugt til bebyggelse i næsten hele menneskehedens historie. De fleste rafter består af ungt grantræ, men der kan også anvendes andre træsorter. At raftehegnet stadigt er populært i dag, siger meget om dets elegante udseende og solide egenskaber:

  • Rustikt og naturligt udseende. Et raftehegn pynter i haven fremfor at skure i øjnene. Med sin simple og elegante konstruktion passer hegnet ind i næsten alle slags haver. Over tid vil hegnet bevare sin flotte struktur, og det vil endda få en smuk patina
  • Kræver ikke meget vedligeholdelse. Raftehegnet kan passe sig selv i en årrække og kræver kun meget let vedligeholdelse. Med fordel kan der en gang imellem anvendes træolie, så dit raftehegn er beskyttet bedst muligt mod fugt og slitage
  • Solid konstruktion. Man skal ikke lade sig narre af dets lette look. Et raftehegn er en solid konstruktion, der beskytter haven mod både nysgerrige blikke og drilske vindstød. Selve rafternes solide struktur er holdbare over for svamp, fugt og råd

Vi har i tidens løb opsat mange raftehegn i og omkring hovedstadsområdet og kender til stil og kutyme i området.

Vedligeholdelsesfrit hegn 2
Nyt hegn og skiferfliser

En løsning tilpasset din have

Når du kontakter os i forbindelse med et raftehegn, får du ikke en kedelig standardløsning. I stedet finder vi i samarbejde den rette pris og den mest optimale konstruktion af hegnet i forhold til havens beliggenhed og udseende.

Der er mange muligheder, når det kommer til raftehegnet. Ofte vælger vores kunder at få det malet i en farve, der står godt til huset eller havens farvenuancer, men det er også muligt at vælge et helt naturligt look. Det er alt sammen helt op til dig. Kontakt os i dag og få et tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.