Raftehegn

Er du interesseret i at få opstillet et skønt raftehegn, som kan indramme din have? Så kan vi hos Aktivbyg & Anlæg være behjælpelige med projektet. Vi varetager en lang række opgaver inden for haveanlæg, og vi kan derfor naturligvis også opstille hegn for dig. Er du mere interesseret i stakit, kan vi også klare dette. Kontakt os blot for at høre mere om dine muligheder.Når du vælger os til at opsætte dit raftehegn for dig, kan du være ganske sikker på, at du får et flot og gennemført resultat. Vi er bundprofessionelle og har mere end 20 års erfaring i branchen. Det er med til at sikre, at du får et godt og holdbart resultat.

Vi klarer store såvel som små opgaver

Hos Aktivbyg & Anlæg kan vi være behjælpelige med opgaver i enhver størrelse. Hvad end du har en mindre have, der skal opsættes hegn omkring, eller der er tale om et større projekt, er vi de rette til at varetage projektet for dig. Vi hjælper gerne både privatpersoner og eksempelvis kommuner og virksomheder.

Hos Aktivbyg & Anlæg arbejder vi med alle slags rafter, så uanset hvad du er interesseret i, er vi leveringsdygtige. Vi opsætter altid hegn i allerhøjeste kvalitet, så du kan være sikker på, at det kommer til at holde i lang tid frem.

Skræddersyede pakkeløsninger

Står du over for en omfattende omlægning af din have, kan vi sammensætte en pakkeløsning for dig. Vi kan udover at opsætte hegn også eksempelvis beplantning og være behjælpelige med etablering af bede. Ønsker du at få en helt ny have, kan vi altså klare den for dig.Når du vælger os til at varetage et projekt for dig – stort eller lille – kan du være sikker på, du får en skræddersyet løsning. Vi gør os ganske enkelt ikke i standardløsninger, men sørger derimod altid for at tilpasse løsningen til den enkelte kunde og den specifikke situation. På den måde er vi sikre på, at vi kommer allerbedst i mål med netop dit projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.