Brolægger med fokus på kundens ønsker

Brolægger 2

Når det kommer til brolægning, leverer vi hos Aktivbyg Anlægsgartner den bedste service sten for sten. I mere end 20 år har vi udført belægningsopgaver over hele Nordsjælland fra Allerød til Værløse, og du kan derfor regne med at få et veludført arbejde hos os.

Vi udfører både små og store opgaver, og du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud.

Brolægger med stor ekspertise

Der findes mange forskellige belægningsopgaver, og som brolæggere har vi prøvet det meste. Vi kan f.eks. stå for belægningen i din carport eller din indkørsel, og du vælger helt selv hvilket materiale, der er det rette.

Et af vores store ekspertiseområder ved siden af brolægning er anlægsgartneri, og vi er derfor også specialister i at anlægge bede, stier og terrasser, der matcher stilen i din have.

Har du brug for anlægsgartneri kombineret med brolægning af f.eks. stier eller terrasser, kan vi altid komme med et attraktivt tilbud.

Vælger du Aktivbyg & Anlæg til at stå for din belægning i Birkerød, Hillerød, Holte, Vedbæk eller andetsteds på Nordsjælland, kan du se frem til følgende:

  • Høj kvalitet og gode priser. Vi har et stort netværk af leverandører og anvender altid kun de bedste natursten og grus af høj kvalitet. En god belægning bør kunne holde flere årtier uden at koste alverden
  • Skræddersyede tilbud. Standardløsninger er ikke vores fremgangsmåde, og vi sørger altid for en unik brolægning, der lever op til dine ønsker og krav
  • Samspil med anlægsgartnere. Skal du have foretaget brolægning i haven eller på terrassen, trækker vi på vores mangeårige erfaring inden for anlægsgartneri for at levere den helt rette brolægning til dit haveanlæg
Brolægger 1
Brolægger 2

Brolægger for hele Nordsjælland

Uanset om du bor i Birkerød, Holte eller Vedbæk kan du få brolægning hos Aktivbyg og Anlæg. Vi dækker hele Nordsjælland og hovedstadsområdet, og vi kan klare opgaver af alle størrelser. Så uanset om du er husejer, eller agerer for en boligforening, virksomhed eller institution, bør du ikke tøve med at kontakte hos.

Aktivbyg & Anlæg er en moderne virksomhed, og vi anvender det nyeste udstyr og trækker på den mest opdaterede viden, samtidig med at vi respekterer det klassiske håndværk, der giver de bedste resultater.

Vi er en brolægger med kvaliteten i højsædet, og alle vores medarbejdere er faguddannede. Hos Aktivbyg & Anlæg sætter vi en ære i det gode stykke arbejde, og vi er aldrig færdige før, du som kunde er fuldt ud tilfreds.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.