Brolægger

Har du brug for hjælp til brolægningen? Så er Aktivbyg & Anlæg det rette valg for dig. Vi har mere end 20 års erfaring med netop brolægning, og hvad end din opgave består i, kan du derfor også roligt overlade den til os.

Vi kan eksempelvis være behjælpelige med etableringen af både bede og havegange. Dertil kommer, at vi kan anlægge din nye terrasse for dig.

Vores gode og langvarige samarbejde med vores leverandører betyder, at vi er leveringsdygtige i en lang række forskellige materialer. Uanset hvad der giver mening for dig og dit projekt, kan vi derfor i samarbejde udvælge de helt rette materialer.

 

Der er ingen standardløsninger hos os, så du kan være sikker på, at løsningen bliver skræddersyet til lige netop dig, når du vælger os til brolægningen.

Uanset om du søger brolægning som privatperson eller på vegne af enten en virksomhed, kommune eller et boligselskab, kan vi klare opgaven for dig. Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne eller for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.