Tagarbejde

At skifte taget er en stor beslutning, og en af de største poster i vedligeholdelsen af huset.  
Når man skal have nyt tag afføder det en lang række spørgsmål og overvejelser som Aktivbyg Tømrer kan hjælpe med at få styr på, da vi har mange års erfaring med etablering af alle typer tage
Vores bygningskonstruktør kommer gerne ud, til et uforpligtende møde og rådgiver om hele processen

Vi tilbyder åbent og ærligt at arrangere et møde, hvor vores nye potentielle kunder, kan tage ud og tale med nogen af vores gamle kunder/referencer.
Således kan nye kunder høre om, hvordan processen er, når man laver en aftale med Aktivbyg, og ved selvsyn konstatere, hvordan kvaliteten af vores tage er.

Uanset hvilket tag man ønsker, kan Aktivbyg hjælpe med professionel vejledning og udførelse af arbejdet, så man får den bedst tænkelige tagløsning, der passer præcist til det hus man har.

 

 

Skal der lægges nyt tag, eller har det eksisterende tag brug for en kærlig hånd? Uanset hvad, kan vi hos
Aktivbyg & Anlæg være behjælpelige med dit tagarbejde.

Tag

Tag i lange baner

Hos Aktivbyg og Anlæg kan vi udføre tag i mange forskellige afskygninger. Vi arbejder både med tegl, eternit, skiffer, tagpap, decra og plastbelægninger. Uanset hvilken slags tag du er interesseret i, kan vi derfor også klare opgaven for dig.

Vi kan naturligvis sørge for, at du får et spritnyt og gennemført tag, som du vil være glad for i mange, mange år frem. Vi kan imidlertid også være behjælpelige med at optimere eller lappe dit eksisterende tag, hvis det er det, der er brug for. Kort sagt klarer vi alt inden for tagarbejde, så vi kan helt sikkert også håndtere netop dit.

Tagarbejde til private såvel som til virksomheder

Hos Aktivbyg og Anlæg kan vi varetage tagarbejdet, hvad end du søger som privatperson eller på vegne af eksempelvis et boligselskab eller en virksomhed. Vi udfører opgaver i alle størrelser, og vi kan derfor også klare din uanset omfang og opgavens natur.

Vi tilpasser altid tagarbejdet til at give mening i det konkrete tilfælde. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder eller at få et uforpligtende tilbud, må du derfor også hellere end gerne kontakte os. Når vi har hørt lidt mere om opgaven, kan vi give et bud på tagarbejdet.

Dsc 0113
Dsc 0013

Professionelt tagarbejde i høj kvalitet

Med mere end 20 års erfaring i vores branche, tør vi godt garantere, at vi ved, hvad vi laver. Du kan derfor roligt lægge dit tagarbejde i vores kyndige hænder og forvente professionel udførelse af jobbet. Vi er perfektionister, og vi vil altid levere et gennemført resultat.

Vi bryster os af at kunne tilbyde høj kvalitet i vores arbejde, og vores tætte samarbejde med diverse leverandører gør, at vi tilmed kan tilbyde det til en fornuftig pris. Skal taget repareres, eller skal der lægges nyt tag, er du derfor også kommet til det helt rette sted.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.