Træterrasser og hegn

Vi udfører træterrasser i alle træsorter, former og niveauer.
Hvis man har en eksisterende fliseterrasse, er det et perfekt underlag til den nye træterrasse, og man behøver derfor ikke tænke på udgiften til at få den fjernet.

Hvis man tænker på at anlægge en træterrasse, er der idag rigtig mange valgmuligheder.
Terrassen kan for eksempel udføres i de traditionelle trykimprægnerede fyrreplanker eller i rent lærketræ, og hvis man ønsker et lidt mere eksotisk udseende, så kan man vælge en træterrasse i hårdttræsbrædder som for eksempel bangkirai, jatoba, eller den helt eksklusive og dyre IPE træsort.
Vi tager prøver af de forskellige typer med, når vi kommer ud for at give tilbud.

Når vi laver træterrasser i eksotisk træ, så udføres de kun med FSC Certificeret træ, som kommer fra bæredygtigt skovbrug. Læs mere om FSC Certificeret træ her: https://dk.fsc.org/dk-dk/hvad-er-fsc 

Træterrasser skal vedligeholdes med olie et par gange om året, hvis man vil bevare udseendet, men er man mere til et eksklusivt sølvgråt udseende, så er behandling ikke nødvendig.

Ønsker man et alternativ til træ og fliser, kan man vælge en terrasse i kompositbrædder som består af træ, plastik, bindemiddel og farvestof, men på trods af det, så er kompositten meget miljøvenlig at producere.
Dsc 0140

Er du interesseret i at få anlagt en smuk træterrasse, eller er der brug for et hegn til at ramme haven ind? Så er vi hos Aktivbyg Tømrer de helt rette til at varetage opgaven for dig. Vi har mange års erfaring med træarbejde, og vi kan derfor helt sikkert også komme godt i mål med netop dit projekt.

Få endnu mere ud af din have med en terrasse

Med en lækker træterrasse kommer du uden tvivl til at nyde din have endnu mere. Terrassen er det perfekte sted til en afslappende stund med en god bog i hånden eller til en lækker frokost i det fri. Her kan unge såvel som ældre nyde solen, og en terrasse har – i modsætning til græsplænen – den fordel, at den både er fuldkommen jævn og ikke kræver specielt meget vedligeholdelse.

Vi kan hos Aktivbyg & Anlæg klare træterrasser i både almindeligt træ og i ædeltræ. Hvad end du måtte foretrække, kan vi altså finde frem til en god løsning. Vi sørger naturligvis for at skræddersy terrassen til at opfylde netop dine behov, for vi arbejder ganske enkelt ikke med standardiserede løsninger. Du kan derfor også forvente at få en terrasse, der er specifikt udtænkt til dig, din have og dine ønsker.

Anlægsgartner
Nyt hegn og skiferfliser

Sæt rammerne om din have med et smukt hegn

Ønsker du at indramme din have med hegn eller stakit? Så kan vi også klare dét hos Aktivbyg & Anlæg. Vi arbejder både med træ og med metal, så uanset hvad der giver mening for dig, kan du regne med os.Et hegn eller stakit kan tjene flere forskellige formål. For eksempel er det ideelt med en form for indramning af haven, hvis du har en hund, du gerne vil kunne løbe frit i haven. Desuden sætter et stakit eller hegn typisk et fint præg på haven.Hos Aktivbyg & Anlæg klarer vi altså både træterrasser og forskellige typer hegn. Derudover kan vi også fungere som anlægsgartner, hvis der er brug for en større renovering af haven. Kontakt os blot for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.