Snedkerarbejde

Vi har mere end 20 års erfaring med snedkerarbejde. Ønsker du at få et solidt, professionelt og gennemført resultat, er vi derfor også det helt rette valg for dig.

Du kan kontakte os som privatperson, men også hvis du søger på vegne af eksempelvis en kommune, en virksomhed eller et boligselskab. Vi varetager opgaver i alle størrelser, så vi kan helt sikkert også klare din. Vi udfører alt snedkerarbejde, som f.eks. gulve, køkkener, inventar, indvendige døre, indfatninger og fodpaneler, trapper, vindueskarme og alle former for listearbejde.

Vores langvarige og tætte samarbejde med vores leverandører gør, at vi kan levere yderst god kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Samtidig betyder det, at vi favner bredt i forhold til forskellige materialer.

Vi har en høj arbejdsmoral og gør altid meget ud af at indgå i en god dialog med hver enkelte kunde. Derfor kan du også forvente, at snedkerløsningen bliver skræddersyet specifikt til at matche dine behov og ønsker.

Er du interesseret i at få et ganske uforpligtende tilbud på dit projekt? Så kan vores bygningskonstruktør komme på kundebesøg, hvorved du vil kunne få et reelt bud på en pris. Er du interesseret i dette, eller har du nogle spørgsmål, må du hellere end gerne kontakte os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.