Græsplæner

Vores anlægsgartner lægger jævne, flotte græsplæner i hele Nordsjælland.

græsplaner

Vil du gerne have en smuk og frodig græsplæne, som store såvel som små kan boltre sig på? Så bør du overveje at få os hos Aktivbyg & Anlæg til at anlægge den for dig. På den måde er du sikker på, at græsplænen bliver både jævn og flot.

Man kan ikke komme uden om, at græsplænen danner fundamentet for rigtig mange haver landet over. Er græsplænen ikke i top, hjælper det ikke meget at plante buske, blomster og træer rundt omkring i haven, for helhedsindtrykket vil stadig ikke blive godt. Det kan derfor også sagtens betale sig at få professionelle til at klare anlægningen af græsplænen for dig.

Skræddersyede løsninger til den enkelte

Der findes et væld af forskellige haver og derfor også et væld af forskellige græsplæner. Vi ønsker aldrig at spise dig af med en standardiseret løsning, og vi sørger derfor altid for, at græsplænen kommer til at matche dine behov og ønsker til punkt og prikke. Uanset størrelsen af din have og dens indretning kan vi derfor også skræddersy en plæneløsning, som er helt perfekt.Vi varetager naturligvis gerne opgaver for dig som privatperson, men vi kan også være behjælpelige for både kommuner og virksomheder. Kontakt os derfor endelig, hvis du er interesseret i at få anlagt en ny græsplæne.
Mur omkring have
Terrasse til have

En pakkeløsning inden for havearbejde

Ud over at vi kan anlægge din nye græsplæne for dig, kan vi også klare eksempelvis beplantning og beskæring. Er du interesseret i en omfattende haveomlægning, kan du derfor med fordel kontakte os, så sammensætter vi en pakkeløsning, der giver mening for lige netop dig.

Ved at overlade havearbejdet til os, kan du være sikker på, du får den have, du altid har drømt om. Vi anlægger en lækker græsplæne for dig, beplanter og sætter hegn. Dertil kommer, at vi kan bygge din nye træterrasse, hvis du er interesseret i en sådan.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.