Anlægsgartner med sans for jævne og strålende græsplæner

Vores anlægsgartner lægger jævne, flotte græsplæner i hele Nordsjælland.

Græsplaner

En grøn og strålende græsplæne er fundamentet for enhver have. Hvad enten græsset mest er til pynt, eller skal bruges til at boltre sig på i forbindelse med sport og leg, skal græsplænen helst være flot og jævn, og det sørger vi for hos Aktivbyg Anlægsgartner.

Gode haveløsninger i Bagsværd og Søborg

At anlægge en græsplæne kan være en hel videnskab i sig selv. Bare spørg greenkeeperen på en golf- eller fodboldbane. Men for dig som haveejer skal græsset være nemt at klippe og vedligeholde.

Hos Aktivbyg & Anlæg kender vi til de forskellige typer græs, jordens beskaffenhed og de klimatiske forhold, der påvirker din græsplæne. Vi har også stor erfaring med de lokale forhold i hele Nordsjælland, så hvis du skal have anlagt græsplæner i f.eks. Bagsværd eller Søborg, står vi parate med vores ekspertise.

Vi er en erfaren anlægsgartner med mere end 20 års erfaring og kan udover græsplæner være behjælpelige med al slags havearbejde i blandt andet Bagsværd og Søborg. Dvs. vi kan hjælpe med beplantning eller brolægning, så de enkelte elementer matcher din nye græsplæne på lige præcist den måde, som du ønsker det.

Hos Aktivbyg & Anlæg får du:

  • Jævne og smukke græsplæner tilpasset havens beskaffenhed og udseende
  • Ikke blot viden om græs, men også havens øvrige elementer. Vi kan tilbyde dig den komplette løsning
  • Stort netværk af leverandører, der kan sikre dig en attraktiv pris og den højeste kvalitet
Mur omkring have
Terrasse til have

Vedligeholdelse af græsplænen

Ligesom alle andre elementer i en have kræver en græsplæne løbende vedligeholdelse. Vi kan desværre ikke tilbyde at komme og slå græsset, men vi kan tilbyde råd og vejledning om, hvor ofte græsset skal slås på netop din type græsplæne.

Der kan nemlig være forskel på, hvor ofte græsplænen skal slås, alt efter din haves udseende, de klimatiske forhold, samt hvor ofte græsset betrædes.

Ønsker du en levende naturgræsplæne med insekter og summen omkranset af beplantning, kan du lade græsset gro hen over sommeren. Der behøver dog ikke gemme havehandskerne helt væk, da der stadig skal løbende vedligeholdelse til, så tidsler og ukrudt ikke vokser vildt.

Vil du i stedet have en velplejet græsplæne med korte strå, må du hive græsslåmaskinen frem mindst én gang om ugen.

Uanset hvilken type græsplæne du foretrækker, står vi som en erfaren anlægsgartner klar til at realisere dine drømme. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.