Få smuk og holdbar belægning med Aktivbyg & Anlæg som brolægger

Vores professionele brolægger arbejder med mange forskellige materialer, alt efter dine ønsker.

Dsc 0216

Har du brug for en erfaren brolægger i Lyngby, Virum, Klampenborg eller omegn? Så kan vi hos Aktivbyg Anlægsgartner udføre jobbet effektivt og kompetent, da vi har mere end 20 års erfaring med både anlægsgartneri og belægningsarbejde i det nordsjællandske og hovedstadsområdet.
Hvert job er unikt, og vi sørger altid for at lave en belægning, der passer præcist til dine ønsker, uanset hvad opgaven drejer sig om.

Vi kan arbejde med al slags belægning i hele Nordsjælland

Når det kommer til brolægning, har vi prøvet det meste, og kan derfor rådgive om den løsning, der passer bedst til dine behov. Hvad enten det drejer sig om fliser til haven eller asfalt i indkørslen, står vi klar med et godt tilbud. Vi leverer belægningsarbejde Hellerup, Bagsværd og andre områder i hovedstadsområdet, og kan bl.a. tilbyde:

  • Flisebelægning. Trænger indkørslen eller terrassen til ny belægning? Vi lægger fliser både simpelt eller ornamenteret alt efter dine præferencer
  • Asfaltering eller beton. Slår terrassen sprækker? Vi kan levere et solidt og holdbart underlag, der kan holde flere generationer frem
  • Stier og bede. Vi giver have stier og blomsterbede et nyt flot look med natursten eller grus

Aktivbyg & Anlæg er ikke kun en brolægger. Udover at udføre belægningsarbejde har vi også stor erfaring med anlægsgartneri i hele Nordsjælland og udfører jævnligt opgaver i bl.a. Rungsted kyst og Søborg. Derfor bestræber vi os altid på at få belægningen til at passe med de overordnede visioner, du har for både hus og have.

Dsc 0044
Dsc 0202

Veludført arbejde i gode materialer

Alle vores medarbejdere er specialuddannede til de relevante opgaver, og vi sætter en stolthed i det veludførte håndværkerarbejde.

Uanset om der er tale om en mindre opgave for en privat husstand eller et større byggeri for en virksomhed eller offentlige institution, leverer vi et effektivt stykke arbejde med mulighed for løbende rådgivning og sparring undervejs i processen. Vi er nemlig ikke tilfredse, før du som kunde også er tilfreds.

Over årene har vi fået et stort og velplejet netværk af samarbejdspartnere, der sikrer dig den lavest mulige pris og de hurtigste resultater. Vi anvender de nyeste maskiner og den mest opdaterede viden indenfor faget.

Aktivbyg & Anlæg er en moderne brolægger, og vi står klar, uanset hvilken slags belægning du skal have udført. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, og vi giver også gerne et par råd med på vejen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.