Ejendomsservice

Saltning e1505402955287

Hos Aktivbyg & Anlæg kan vi tilbyde professionel ejendomsservice. Det vil sige, at vi indgår i et fast samarbejde med dig som udlejer eller med jer som boligselskab eller virksomhed. I dette samarbejde kan vi blandt andet være behjælpelige med at klargøre boliger i forbindelse med ind- og udflytning.
Når en bolig overtages, skal den som regel være fuldkommen istandsat, og det kan vi hos Aktivbyg & Anlæg være med til at sikre, at den er. Ved at have en fast aftale med os, slipper du for gang på gang at skulle sætte nogle nye ind i, hvad der skal ordnes, repareres eller optimeres, idet vi altså har gennemgående kendskab til de boliger, der er tale om.

Overlad vedligeholdelsen til os

Har du en række boliger, du udlejer, kan det hurtigt komme til at kræve meget af din tid at vedligeholde dem. Som udlejer er det din pligt at sikre, at boligerne er, som de skal være, og det gælder, uanset om du er på ferie, holder juleferie eller ligger syg. Vil du slippe for at have denne byrde på dine skuldre, kan det bestemt være en fordel at overlade vedligeholdelsen til os.

Har du en fast aftale om vedligehold med os, træder vi til, hvis der bliver problemer med nogle af de boliger, du udlejer. Dermed er du fri for personligt at skulle møde op, når der er behov for vedligehold.

Desuden gælder det naturligvis, at vi klarer den løbende vedligeholdelse. Det er altså ikke blot, når der opstår problemer, vi står klar.  

Garden 1
Køkken

Professionel fabriksombygning

Er der brug for en gennemgribende og professionel fabriksombygning? Så klarer vi også den hos Aktivbyg & Anlæg. Dermed kan uudnyttede kvadratmetre trylles om til brugbart byggeri, og det er naturligvis en kæmpemæssig fordel. Har du investeret i fabrikslokaler, må du altså endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis de skal bygges om til enten boliger eller kontorer.

Hvad end du har brug for hjælp til ombygning, til vedligeholdelse eller til flytteklargøring, er vi det rette valg. Kontakt os blot for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.