Myndighedsbehandling

Blueprint e1505402634985

At bygge om, bygge nyt eller bygge til kan på mange måder være lidt af et projekt. Du skal forholde dig til mange forskellige ting, hvilket kan gøre det en smule uoverskueligt. Dertil kommer, at det typisk koster en betydelig sum penge. Det kan du desværre ikke helt komme uden om. Ved at lade os klare noget af det, du ellers typisk ville betale en arkitekt for, kan du imidlertid spare en hel del.

Vores dygtige bygningskonstruktør kan både udføre byggetegningerne og varmetabsberegningerne for dig. Dertil kommer, at bygningskonstruktøren varetager ansøgningen om byggetilladelse for dig. På den måde sparer du arkitektpengene, og det gør projektet væsentligt billigere.

Spar dig selv besværet

Ved at lade vores dygtige bygningskonstruktør klare ansøgningen om byggetilladelse for dig, kan du spare dig selv for besværet. Hvis ikke du er bekendt med systemet, kan det virke uoverskueligt at skulle i gang med – og alt andet lige er det nemmere at overlade bøvlet til nogle andre.

Vi har mange års erfaring i branchen, og denne erfaring kan du få både glæde og gavn af. Udover at vi kan hjælpe med at tilrettelægge projektet, kan vi nemlig også hjælpe dig med at komme godt i hus med det. Vi varetager mange forskellige opgaver inden for både tømrerfaget og inden for eksempelvis anlæg og kloakering. Vi når altså langt omkring og kan derfor være behjælpelige med en lang række forskellige opgaver i forbindelse med dit byggeprojekt.

Udestue e1505402559133
Tilbygning e1505403032950

Få en skræddersyet løsning

Hos Aktivbyg og Anlæg gør vi os ikke i standardløsninger. Vi tilpasser altid løsningen til den enkelte kundes behov og ønsker, således at du får lige akkurat den tilbygning, eller hvad det nu måtte være, du drømmer om.

Når der eksempelvis bliver tegnet byggetegninger, kan du derfor også roligt forvente at være med inde over hele vejen igennem processen. Det er dit projekt, og derfor er vores fornemmeste opgave at sikre os, at du er glad og tilfreds, når vi når i mål. Det er ganske enkelt vores topprioritet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.