Rådgivning

Blueprint e1505402634985

At bygge til, renovere, anlægge terrasse, bygge nyt køkken eller lægge gulv kan være noget af et projekt. Det kan virke uoverskueligt at finde ud af, både hvor man skal starte, og hvor man skal slutte. Derudover kan de mange forskellige valgmuligheder i forhold til materialer og indretning være en hel jungle at finde rundt i. Det kan gøre det svært at overskue projektet og bevare overblikket. 

Har du det sådan? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os hos Aktivbyg og Anlæg. Vi har over 20 års erfaring i branchen, og vi vil hellere end gerne rådgive dig, så du kommer bedst muligt i mål med dit projekt. Vi varetager en lang række tømreropgaver og kan derudover også være behjælpelige med eksempelvis anlægsarbejde og kloakering. Hvad end dit projekt måtte bestå i, kan du regne med os.

Her er der ingen standardiserede løsninger

Hos Aktivbyg og Anlæg arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi tilpasser ganske enkelt altid løsningen til den enkelte kundes ønsker, behov og krav. Når vi rådgiver dig, er der derfor heller ikke noget, der er givet på forhånd. Vi går altid til dit projekt med åbenhed, og vi garanterer, at vi har dine idéer, tanker og behov for øje. På den måde når vi i fællesskab frem til en holdbar løsning, som matcher dine ønsker.

Hvad end du har brug for rådgivning i forhold til en specifik problemstilling, eller du generelt har brug for hjælp til at overskue dit projekt, kan du regne med os. Vi er klar til at hjælpe i forbindelse med både større og mindre projekter, og vi kan rådgive om alt lige fra materialer til funktionalitet og indretning. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan tilbyde professionel rådgivning, som kan hjælpe dig med at komme godt i mål med dit projekt. Kontakt os blot for at høre mere.

Bygge slider 1

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Der er mange spørgsmål når man skal have noget bygget. Hvilke materialer skal man fx. bruge for at opnå netop det resultat man ønsker? Og hvad kommer det til at koste?

Vi arbejder ikke med standardløsninger. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer for at høre mere om hvad I ønsker jer.